Svar på tal

Nedan följer en copy-paste version av bra argument mot rasism. Klipp och klistra och synliggör de rasistiska myterna!

Invandring

Sverige har en reglerad invandring, endast 27% av alla asylsökande fick asyl förra året, är det en fri invandring?

Källa

-

Det finns 16 300 000 flyktingar i världen, endast 8 000 fick stanna i Sverige är det en massinvandring?

Källa

-

Visste du att den absolut största gruppen som fick uppehållstillstånd i Sverige förra året var återvändande svenskar?

Källa

-

Islamisering

Sedan 1930 är det förbjudet att folkbokföra människor i Sverige efter religiös tillhörighet eftersom detta strider mot religionsfriheten. Därför är det omöjligt att mäta den påstådda ”islamiseringen”

Källa

-

Det finns 10 moskéer jämfört med 3400 kyrkor, vad tror ni påverkar vårt samhälle mest?

Källa

-

Så sent som i höstas erkände Jimmie Åkesson, partiledaren för det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna, att han ljög då han inte har fakta för att bevisa en påstådd islamisering.

Källa

-

Förra året begick det 515 terrordåd i Europa, endast 1 genomfördes av en islamistisk grupp. Värt att tänka på då någon pekar ut muslimer som terrorister

Källa

-

Rasister och Nazister har begått 14 politiska mord de senaste 10 åren i Sverige, Islamister har begått 0. Vad är det egentliga hotet mot den svenska demokratin?

Källa

-

Rasismen ljuger! Sverige håller inte på att få en muslimsk majoritet. Högst födelsetal finns inte i invandrartäta kommuner, utan i Norbergs kommun i Västmanlands län.

Källa

-

Svensk fientligheten

Rasismen påstår ofta att “svenskfientligheten” är utbredd och ett större problem än alla annan form av rasism. Men enligt BRÅ rapport om hatbrott 2009 är endast 4% av alla hatbrott var riktade mot svenskar resterande 96% var riktade mot minoriteter i Sverige.

Källa

-

Etablisemanget

SD är inget offer, alla partier måste få välja vilka de ska debattera mot, t.ex. ville inte SD debattera mot Nationaldemokraterna, undra varför?

Källa

-

Att SD inte får synas i media är en myt, Jimmie Åkesson fick mer mediautrymme än både Jan Bröjklund (fp), Maria Wetterstrand (mp) och Peter Eriksson (mp) i början av augusti

Källa


Är Sverigedemokraterna rasister?

Taget ur SD principprogram: ”Den viktigaste faktorn i ett tryggt, harmoniskt och solidariskt samhälle är den gemensamma identiteten, vilken i sin tur förutsätter en hög grad av etnisk och kulturell likhet bland befolkningen”. Vad är det om inte rasism?

Källa

-

Glöm inte att SD är sprunget ur vit makt rörelsen, tex var deras första ordförande Anders Klarström f.d. aktiv i det nazistiska Nordiska rikspartiet

Källa